Η ιστορία σε αυτό τον τόπο, δεν γράφεται ούτε με... δελτία τύπου, ούτε με αρλούμπες επικοινωνιακές

► Α, και που είσαι Ταγίπ; Κι εμείς επίσης αν αρχίσουμε και φωνάζουμε από τα νησιά μας, ξέρεις πόσοι θα μπορούν να μας ακούσουν απέναντι; Στην Λυκία, στην Φοινίκη, στην Κωνσταντινούπολη, στη Σμύρνη, στα Μύρα, στην Μπρούσα. Μη σου πω και μέχρι το Γκόρεμε της Καισσαρίας. Το σου λοιπόν Ταγίπ, το νου σου..!

► Σιγά που δάγκωσε η τσιγγάνα τον Λιμενικό στο λιμάνι της Ρόδου!  Αυτά τα ρατσιστικά να τελειώνουν κάποτε. Ο λιμενικός έτρεξε, πάνω στα δόντια της τσιγγάνας και τραυματίστηκε στο χέρι!

► Όσο υπάρχουν χρήματα στο ειδικό ταμείο των ερευνών για τον μικρό Μπεν, τόσο θα βλέπουμε τους τυμβωρύχους της «ενημέρωσης» να μας ζαλίζουν. Μαζί με τον περιφερόμενο θίασο των Πουαρώ, βεβαίως βεβαίως!

► Η ιστορία σε αυτό τον τόπο, δεν γράφεται ούτε με... δελτία τύπου, ούτε με αρλούμπες επικοινωνιακές. Το αποτέλεσμα και μόνο των ενεργειών και των αποφάσεων  του καθενός κρίνεται. Είτε το θέλουν, είτε όχι ορισμένοι..!

► Οι ευαίσθητοι στον χώρο της παιδείας, που πριν να γίνουν κυβέρνηση οι δικοί τους, έκαναν τους... Ταρζάν και τους ακτιβιστές σχίζοντας τα πουκάμισά τους στις διαμαρτυρίες, γιατί σιωπούν άραγε για  τα λουκέτα σε τμήματα των ΕΠΑΛ;

Ο (πολύ) κακός