Απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στον Παναγιώτη Κουνάκη

Απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στον Παναγιώτη Κουνάκη

Απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στον Παναγιώτη Κουνάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2957 ΦΟΡΕΣ

Για την επιστροφή της τιμητικής βράβευσης που έκανε

Με τίτλο "ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, απάντησε απόψε στον επιχειρηματία και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου κο Παναγιώτη Κουνάκη, σε ότι αφορά την απόφαση του τελευταίου να επιστρέψει την τιμητική διάκριση του Δήμου.

Στην απάντησή του ο κος Χατζηδιάκος σημειώνει:

Με έκπληξη είδα δήλωση γόνου επιχειρηματία και νεοσσού στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, να επιστρέφει την τιμητική βράβευση του δήμου, διότι στους 96 τιμηθέντες ήταν ένας συγχωριανός μου. Η επιλογή έγινε από την διεύθυνση τουρισμού κ όχι από τον δήμαρχο με κριτήριο την στήριξη δράσεων τουρισμού του δήμου μας.

Προσωπικά λοιπόν δεν βραβεύθηκαν συγχωριανοί και συγγενείς μου όπως η οικογένεια Κάτρη με αλυσίδα ξενοδοχείων και η οικογένεια Μιχαλακη με το μεγαλύτερο πρακτορείο που στηρίζουν τον Δήμο αλλά και τον Ροδιακό τουρισμό και πολλοί άλλοι Απολλωνιάτες άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας, επιστήμονες κ επιχειρηματίες που εργάζονται τίμια και προσφέρουν γιατί δεν έχουν ανάγκη και σκοπό την βράβευση του δημάρχου.

Σ αυτό το μικρό χωριό που γεννηθήκαμε , μάθαμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, ηθική και τιμιότητα. Δεν γεννηθήκαμε πρίγκιπες, ούτε σε σαλόνια. Μεγαλώσαμε μέσα στην αγροτιά και τη ξενητιά γιαυτό τιμούμε τις ρίζες και τις παραδόσεις μας. Όσο για αυτούς που υπαινίσεσθε, ο δήμαρχος είχε την τόλμη και την παρησία να τους στείλει στον Εισαγγελέα και να τους κλείσει τα καταστήματα και δεν ευθύνεται, αν βρίσκονται δικαστές που τα ανοίγουν ξανά.

Η επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη

Στην επιστολή του ο κος Κουνάκης τόνιζε:

Κύριε Δήμαρχε,

Με μεγάλη μας θλιψη ανακαλύψαμε πως βραβεύσατε για την συμβολή τους στον ροδιακό τουρισμό συγχωριανούς σας που καθιστούν την επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, πραγματικό εφιάλτη.
Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά, έχουμε επιδοθεί σε εναν αγώνα κατα των κραχτών και άλλων δεινών που βασανίζουν τους επισκέπτες μας δυσφημούν το νησί μας, δυστυχώς χωρίς την παραμικρή δική σας συμβολή. Σας το επιστρέφουμε το "βραβείο" και θα επιθυμούσαμε να μην συμπεριληφθεί ποτέ ξανά η επιχείρηση μας σε ενα τέτοιο επικοινωνιακό δημοσιοσχετίστικο πανηγύρι, όπου διακρίνονται οι καταστροφείς και δυνάστες του ροδιακού τουρισμού.


Εδώ και 70 χρόνια, με πολύ υψηλά στάνταρτς ποιότητας, αισθητικής και παρεχομένων υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις ζωής με τους επισκέπτες μας και κανουμε το καλύτερο και για εμάς και για τον τόπο. Αλίμονο αν περιμέναμε μια βράβευση - πολύ περισσότερο μια βράβευση όπως η δική σας - για να ενισχύσουμε το γόητρό μας , αλλα ποσο μάλλον να στεκόμαστε στο ίδιο βάθρο με μια απο τις τραγικότερες φιγούρες του ροδιακού τουρισμού που επιμελώς εσείς καλύπτετε. Ντρεπόμαστε... Κι αυτο ειναι το λιγότερο που μπορούνε να πούμε

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης