Σάββας Ορφανίδης:  «Η Ρόδος γυρίζει σελίδα…»

Μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να ήταν μετά τη νίκη της Ρόδου ο προπονητής της Σάββας Ορφανίδης που προσφάτως επανήλθε στο πόστο του. Ο κόουτς της Ρόδου μετά το 1-2 επί της Προοδευτικής δήλωσε:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα (χθες) και πέτυχαν να πάρουν τη νίκη. Στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας έβγαλαν ψυχή και πήραν μια σπουδαία νίκη. Θέλω να πιστεύω πώς η ομάδα μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, γυρίζει σελίδα και τα πράγματα αλλά και η προσπάθεια μας θα είναι διαφορετική από δω και πέρα. Και πάλι συγχαρητήρια».

Στη νίκη της Ρόδου  στάθηκε κι ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκάιδας που τόνισε μεταξύ άλλων πώς «Είχα πει στο παρελθόν πως μετά το τέλος Σεπτεμβρίου η ομάδα θα ανεβάσει σιγά σιγά την απόδοση της και θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλουν όλοι. Γνωρίζαμε καλά τις δυσκολίες του αγώνα σε μια δυνατή έδρα κι απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο. Τώρα όμως αφήνουμε πίσω τη νίκη επί της Προοδευτικής και ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο, καθώς μας περιμένει την Κυριακή δύσκολο ματς στην Κρήτη».

Ο τεχνικός της Προοδευτικής κ. Θανέλλας δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
•            Ο Άγγελος Χειμωνέττος δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αντικαταστάθηκε από τον Ράτζα. Η  κατάσταση του θα εξαρτηθεί από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί μετά την επιστροφή του στη Ρόδο.

•             Ισχυρή αστυνομική δύναμη συνόδεψε την αποστολή και το πούλμαν της Ρόδου μακριά από το γήπεδο της Νίκαιας  μέχρι το δρόμο που οδηγεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».