Στοχεύει το μέλλον ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Με μια νεανική αποστολή ταξίδεψε ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου της Καλλονής, σύμφωνα πάντα με το πλάνο της ανάπτυξής του.

Έτσι, προτιμήθηκε να μην συμμετάσχουν οι πρωτοκλασάτοι αθλητές του, αλλά παιδιά που κάνουν το ξεκίνημά τους στον κλασικό αθλητισμό ώστε να έχουν μια σημαντική εμπειρία από αγώνες αυτού του επιπέδου. Το ζητούμενο δεν ήταν μια καλή θέση στην κατάταξη των συλλόγων στη διοργάνωση της Λέσβου αλλά να βοηθηθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες για τη μετέπειτα πορεία τους.

Τα παραπάνω δείχνουν καθαρά τη γενικότερη φιλοσοφία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την ανάδειξη όλων όσοι αγαπούν το στίβο. Η ενασχόληση με τον κλασικό αθλητισμό μάλιστα, όπως φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα, δεν εμποδίζει τα παιδιά του συλλόγου να έχουν μια καλή παρουσία στο σχολείο και να εισάγονται σε σχολές της προτίμησής τους.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης με τη Νεφέλη Ράμμου ξεκίνησαν τις σπουδές τους σε σχολές της Αθήνας, πραγματοποιώντας και τις προπονήσεις τους εκεί, όπως η Μαρία Γιορδαμνή στη Θεσσαλονίκη, κοντά σε καταξιωμένους προπονητές. Η σημαντική δουλειά, επίσης στο κομμάτι των υποδομών συνεχίζεται στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, όπως και μια προσπάθεια από τώρα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της χειμερινής συνάντησης, που έχει γίνει πλέον θεσμός των εκπλήξεων...  

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 που ταξίδεψαν στη Λέσβο για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες:
ΑΝΔΡΕΣ
Αβδελίδης Γεώργιος-4χ100
Καπλάνογλου Μηνάς-4χ100
Ρούσσος Σάββας-4χ100
Τοτολίδης Ηλίας-4χ100

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’
Τοτολίδης Ηλίας-80μ.
Αβδελίδης Γεώργιος-80μ.
Ρούσσος Σάββας-300μ.
Καπλάνογλου Μηνάς-300μ.
Σαββίγκος Ιωάννης-1000μ.
Πετρόπουλος Συμεών-1000μ.
Ράμμος Παναγιώτης-μήκος

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’
Κώστας Παντελεήμων-60μ.
Παντελίδης Γεώργιος-150μ.
Τρικοίλης Γεώργιος-600μ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’
Τοτολίδη Σταυρούλα-300μ.
Κλωνάρη Μιχαέλα-1000μ.
Μάγου Φωτεινή-μήκος

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’
Ντέλιου Χαβά-60μ.
Μπίλλη Μαρία-Χριστίνα-60μ.
Αναστασιάδη Ελπίδα-150μ.
Χατζηελευθερίου Παναγιώτα-μήκος
Μάγου Ναταλία-σφαίρα