Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία όλης της χώρας.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο δικός τους, αλλά είναι αγώνας και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Βιώνουμε και στον τόπο μας τη διαχρονική τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου της Ρόδου, αλλά και όλων των υποστελεχωμένωνδημόσιων μονάδων υγείας στο νησί , που αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν στις ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του εξουθενωμένου πλέον προσωπικού.

Με τη δική μας φθορά στην υγεία αλλά και με φθορά  στην υγεία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου, που σε πολλές περιπτώσεις, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν είναι ανεπανόρθωτη  από την ένταση της δουλειάς, πληρώνουμε κάθε φορά το παραμύθι της «κοινωνικής ευαισθησίας», της «ανάπτυξης» και πάει λέγοντας ενός στυγνού ταξικού κράτους.

Γι’ αυτούς η υγεία μας είναι κόστος κι’ όσα πεντάευρα ή  εισφορές (6%) κι αν βάζουν, η υγεία μας πάλι «ελλειματική» θα είναι και θα μπαίνει στον «κόφτη».

Διεκδικούμε μαζί με τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, μαζικές προσλήψεις και επαρκή χρηματοδότηση.