Συνέχεια στις επιτυχίες για την Αξιοτίδου

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε στο Αμύνταιο από τον Φίλιππο σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον εκεί Δήμο το διεθνές τουρνουά με σημαντικές παρουσίες στο χώρο του αθλήματος, για όλες τις κατηγορίες.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ήταν και η Νικολέτα Αξιοτίδου, αθλήτρια του Ζυγού, που ζει λόγω των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη και προπονείται εκεί.

Η αθλήτρια από τη Ρόδο πήρε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -70κ., συνεχίζοντας την πολύ καλή παρουσία της, αφού στο βάθρο ανέβηκε πριν κάποιους μήνες και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Ζυγού για την επιτυχία της αθλήτριάς του:

Ο Αθλητικός σύλλογος τζούντο Ρόδου «Ο Ζυγός» χαιρετίζει μια ακόμα επιτυχία της αθλήτριά του που ήρθε δεύτερη στο διεθνές του τουρνουά, το οποίο έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου στο Αμύνταιο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η Νικολέτα Αξιοτίδου αγωνίστηκε στα -70κ. και ήρθε δεύτερη στην κατηγορία της πετυχαίνοντας τρεις νίκες και μία ήττα στο σύνολο, συνεχίζοντας παράλληλα της εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς προέρχεται από την 3η θέση για την κατηγορία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2015.

Το διεθνές τουρνουά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς συμμετείχαν 18 χώρες, ανάμεσά τους και προηγμένες στο χώρο του τζούντο, όπως η Τουρκία και η Ουκρανία, γι’ αυτό αποτελεί αγωνιστικό πρόδρομο του πανελληνίου πρωταθλήματος του 2016, όπου ελπίζουμε πως η πρωταθλήτριά μας θα διακριθεί πάλι.

Λόγω των σπουδών της, το τελευταίο διάστημα προπονήθηκε με τον Γρηγόριο Βοτίκα του ΑΣ «Ωρίων» Θεσσαλονίκης και εκφράζουμε την εκτίμησή μας για την εξαιρετική προετοιμασία της Νικολέτας Αξιοτίδου.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ όπως επίσης η προπονήτριά μας και οι αθλητές του συλλόγου, εύχονται συνέχεια στις επιτυχίες.