«Ο Κολοσσός την πίεση λόγω έδρας»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings, Τόνι Κωνσταντινίδης, μιλώντας για το παιχνίδι του Βενετοκλείου, τόνισε: «Σίγουρα καμία ομάδα δεν θα είναι στο 100% όμως θεωρώ πως είμαστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Κολοσσός δείχνει να είναι πάρα πολύ δυνατός, με πλήρη ισορροπία σε όλες τις θέσεις, με δύο παίκτες ισάξιους σε κάθε μία από αυτές. Η πίεση, όμως, είναι στο μέρος του καθώς παίζουν εντός έδρας».

Ο 20χρονος σέντερ, Θωμάς Κώττας, σχολίασε από την πλευρά του: «Οι προσδοκίες και η αγωνία όλης της ομάδας είναι στο κατακόρυφο. Θα αγωνιστούμε απέναντι στον Κολοσσό και όλοι περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και φυσικά τη νίκη της ομάδας μας. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Basket League και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ελπίζω κι εύχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας και θα πετύχουμε μία σπουδαία νίκη. Άλλωστε, ένας από τους φετινούς μας στόχους είναι οι εκτός έδρας επιτυχίες, εάν πραγματικά θέλουμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα μας και να την διατηρήσουμε στα ψηλά «σκαλοπάτια» του ελληνικού μπάσκετ. Βέβαια, σε περίπτωση νίκης, εκτός από τους δύο βαθμούς, θα μας δώσει έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε ανάλογα».