«Ο Κολοσσός αδίκησε τον εαυτό του»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings, Τόνι Κωνσταντινίδης, υπογράμμισε ότι «θεωρώ πως δίκαια πήραμε το παιχνίδι γιατί ήμαστε επί σαράντα λεπτά μπροστά στο σκορ κι αυτό μιλάει από μόνο του. Τα παιδιά έδειξαν αξιοθαύμαστη αυτοσυγκέντρωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα και μάλλον αδίκησε τον εαυτό του με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Ξέραμε ότι τα δυνατά του σημεία είναι το πικ εν ρολ και το ανοιχτό γήπεδο κι σε αυτά τα σημεία δείξαμε μεγαλύτερη προσοχή. Θεωρώ πως σήμερα (σ.σ. χθες) ήμαστε πολύ καλοί και στο ένα και στο άλλο.

Κάποια στιγμή, λόγω κούρασης, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσαμε στον Κολοσσό την ευκαιρία να μειώσει στους πέντε πόντους. Όμως, το παιχνίδι μας θεωρώ πως ήταν σχεδόν τέλειο για εκτός έδρας. Θα φανεί στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη».

Ο Εβάλντας Ζάμπας τόνισε από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά γι’ αυτόν τον αγώνα και ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό κάναμε παραπάνω προσπάθεια αυτή την εβδομάδα. Αυτή η νίκη θα είναι παραπάνω από μία απλή νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο γιατί προσπάθησε μέχρι τέλους να κερδίσει το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε το επόμενο».