Ηρακλής Μαριτσών: Με μοναδικό ερωτηματικό τον  Σταύρο Γιαννακόπουλο

Μέσα από τρεις προπονήσεις θα προετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών για το παιχνίδι πρωταθλήματος που τους περιμένει το Σάββατο στην Αντιμάχεια.

Η πρώτη έγινε χθες, ενώ οι «ροπαλοφόροι» θα συνεχίσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, έχοντας ως μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Σταύρου Γιαννακόπουλου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τραυματισμό, μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνει την αποθεραπεία του και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στην αποστολή.

Αν τα καταφέρει, θα δώσει στον προπονητή του Ανδρέα Βλασσόπουλο μία πολύτιμη επιπλέον επιλογή σε μία περίοδο που ο Ηρακλής ταλαιπωρείται από απουσίες βασικών στελεχών.

Ο Γιάννης Τσούφιος παραμένει στα «πιτς» λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ οι Σάββας Κούρος και Νίκος Τσαλώλης έχουν καθηλωθεί από τη βαριά ποινή αποκλεισμού για επτά αγωνιστικές, που τους επιβλήθηκε για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου.