Να ξεμπερδεύει με το ταξίδι στην Κάρπαθο προτιμά ο Άρης Αρχαγγέλου

Προς την απόφαση να ταξιδέψει στην Κάρπαθο, έστω κι αν η ομάδα αναγκαστεί να ταλαιπωρηθεί και να εμφανιστεί κόντρα στον Ποσειδώνα… μισή, κλίνει η διοίκηση του Άρη.

Μέχρι χθες το απόγευμα η διεξαγωγή του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries βρισκόταν στον αέρα, καθώς το κενό στην αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου παραμένει και πιθανό αίτημα των «κιτρινόμαυρων» για αναβολή του παιχνιδιού τους στην έδρα του Ποσειδώνα θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

 Οι άνθρωποι του Άρη έβαλαν τα πράγματα κάτω, ζύγισαν τα δεδομένα και εκτίμησαν πως προκειμένου να αποφύγουν ένα μεγαλύτερο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και ένα μελλοντικό ταξίδι μεσοβδόμαδα, είναι προτιμότερο να μπουν στο καράβι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, να παίξουν την Κυριακή και να πάρουν το πλοίο της επιστροφής το απόγευμα της Δευτέρας.

Βέβαια, στην περίπτωση που η οριστική απόφασή τους είναι η παραπάνω, ο Γιώργος Σταυριανός θα έχει στη διάθεσή του μόλις και μετά βίας δεκατρείς ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους αρκετούς νεαρούς, καθώς πολλοί από τους παίκτες έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να λείψουν τη Δευτέρα.