Το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Παπανδρέου

Εκδόθηκε  και διατίθεται  στα βιβλιοπωλεία  της πόλης μας το νέο βιβλίο του   Επίτ. Σχολικού Συμβούλου Θεοδώρου Παπανδρέου με τίτλο «Η πυξίδα! Για μια σωστή και αποτελεσματική μόρφωση του παιδιού»!

 Το βιβλίο τούτο με τις θεματικές ενότητες του «Ποιο είναι το παιδί-Τι πρέπει-Πότε πρέπει», με τις «(10) επιστολές του παιδιού προς τους γονείς του» και με τις (500), Παιδαγωγικές και   Ψυχολογικές παρεμβάσεις», αποτελεί αναμφίβολα ένα βιβλίο ορόσημο για κάθε εκπαιδευτική  πρακτική και κάθε προσπάθεια σμίλευσης της παιδικής ψυχής.

Αποθησαυρίζει  κι εκλαϊκεύει βασικές αρχές  της Παιδοψυχολογίας, με σκοπό να φωτίσει τα άδυτα του μυστηριώδη παιδικού κόσμου.
Με τις (10) δε επιστολές μιλάει κατευθείαν στην καρδιά , χρησιμοποιώντας το προσωπείο ενός παιδιού, το οποίο αποκαλύπτει τους κρυφούς πόθους και  τα μυστικά  της άδολης ψυχής του.

Είναι αναμφίβολα ένα χρήσιμο κι ωφέλιμο βοήθημα και ένας καταστατικός χάρτης συμβουλών  και παρεμβάσεων που σίγουρα θα συντελέσει στην ολοκλήρωση της σύγχρονης Παιδαγωγικής βιβλιοθήκης του καθενός!!!