Συγκεντρώνει πιθανότητες ο Μαρίνου για επιστροφή με τον Ποσειδώνα

Με προπονήσεις συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Διαγόρας, καθώς η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries του δίνει υποχρεωτικό ρεπό.

Ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο αυτές τις μέρες, αλλά και να ενδυναμώσουν  τους παίκτες τους, οι οποίοι θα επανέλθουν πλέον στην ενεργό δράση την 5η αγωνιστική, υποδεχόμενοι στο Δημ. Στάδιο τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

 Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς στο Δημ. Στάδιο, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει το βάρος στην τακτική αλλά και σε ασκήσεις τεχνικής περισσότερο.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος, ο Μαρίνου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά  όπως όλα δείχνουν συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει την άλλη εβδομάδα κατά της ομάδας της Καρπάθου, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σαρίκος, εξακολουθεί να μην μετέχει των προπονήσεων και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ποσειδώνα θεωρείται αμφίβολη.

Η προπόνηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, το οποίο φυσικά προέρχεται από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, που έχει αποφέρει μέχρι τώρα στα τρία πρώτα παιχνίδια εννέα βαθμούς.