Έτοιμος για τη νέα αρχή ο Αστέρας Μασσάρων

Τις πραγματικές δυνατότητές του, που προφανώς δεν συνάδουν με τα αποτελέσματα που κατέγραψε στα πρώτα δύο παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, θέλει να δείξει ο Αστέρας Μασσάρων στο αυριανό ματς με τον ΑΕΡΑ.

 Η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το κενό που προηγήθηκε λόγω της αδυναμίας να γίνει το ταξίδι στην Κω για το παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας, έδωσε στην ομάδα του Σάββα Σταυρίδη την ευκαιρία να ανακτήσει την ηρεμία της, να ανασυνταχθεί και να δουλέψει στις αδυναμίες της, με κυριότερη εκείνη που εμφάνισε στο τελείωμα των φάσεων.
 

Στο αυριανό ραντεβού με τον ΑΕΡΑ ο Σάββας Σταυρίδης θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, ενώ στον πάγκο δεν αποκλείεται να βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος, ο οποίος απουσίαζε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της δουλειάς του.
 
Ξεκίνησε η εγκατάσταση προβολέων
  Εν τω μεταξύ, οι πρώτοι πέντε από τους συνολικά εννέα καινούργιους προβολείς που αγοράστηκαν, τοποθετήθηκαν στο γήπεδο των Μασσάρων.
 Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει η εγκατάσταση και των υπόλοιπων, γεγονός που θα επιτρέψει στην ομάδα να προπονείται και μετά τη δύση του ηλίου, ενώ θα διευκολύνει αφάνταστα τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου.