The Vanquish: Η καινοτομία στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

The Vanquish:  Η καινοτομία στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

The Vanquish: Η καινοτομία στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 564 ΦΟΡΕΣ

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία στον τομέα της λιποδιάλυσης και της αντιμετώπισης του προβλήματος του τοπικού πάχους, ονομάζεται Vanquish και εφαρμόζεται στην Ελλάδα κατ’αποκλειστικότητα από τους εκπαιδευμένους γιατρούς των Skourasmed.

Πρωτοεφαρμόσθηκε από κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς στη Νέα Υόρκη και γρήγορα κατέκτησε και τους stars του Hollywood, ενώ προσωπικότητες όπως η Kim Kardashian μίλησαν ανοιχτά για τα αποτελέσματα της θεραπείας στο σώμα τους.

Πώς λειτουργεί;
Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με την εκπομπή Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ενιαίου πεδίου που σαρώνει το λίπος προς όλες τις κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Ο ειδικός βραχίονας του μηχανήματος, που αποτελείται από 3 κινούμενα panels, «αγκαλιάζει» με ακρίβεια το σώμα και εκπέμπει ραδιοσυχνότητες από απόσταση (3cm από το δέρμα), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους. Σε κάθε συνεδρία, καλύπτεται ομοιογενώς όλη η περιοχή που παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και όχι τμηματικά, κάτι το οποίο εξασφαλίζει το γρήγορο αλλά και συμμετρικό αποτέλεσμα.

Η καινοτομία
Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος μέσω πεδίου, χωρίς να ακουμπάμε το δέρμα με κάποια κεφαλή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;
Η θεραπεία αντιμετωπίζει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, τόσο στην κοιλιά και στο σωσίβιο της λεκάνης, όσο και στους μηρούς, καλύπτοντας την περιφέρεια, τα εσωτερικά των μηρών και το γόνατο. Με άλλα λόγια, καλύπτει το σύνηθες αισθητικό πρόβλημα των μεσογειακών γυναικών στους μηρούς, αλλά και τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, που αφορά άνδρες και γυναίκες.

Τα αποτελέσματα
Το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης. Σε περίπτωση που μετά τις θεραπείες αυξηθεί το βάρος, η κατανομή είναι πιο συμμετρική και δεν επανέρχεται το πρόβλημα του τοπικού πάχους, αφού τα λιποκύτταρα που έχουν διαλυθεί δεν μπορούν να ξαναδημιουργηθούν.

Επιπλέον, ενώ ο ασθενής χάνει πόντους, προκαλείται και σύσφιγξη δέρματος, αφού οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Έτσι, έχουμε μία παράλληλη βελτίωση και της κυτταρίτιδας.

Διαβάστε ακόμη

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του

Ο «Κήπος της γνώσης και της φαντασίας» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού