Νίκες και στα δύο φιλικά το «Ροδίων Άθλησις»

Δύο γερά τεστ έδωσε το σαββατοκύριακο στην Αθήνα το «Ροδίων Αθλησις», στα πλαίσια της προετοιμασίας του για ακόμα μια συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών στο βόλεϊ.. Η Ροδίτικη ομάδα πήγε στην πρωτεύουσα και συναντήθηκε με δυο από τις πιο παραδοσιακές ομάδες των Κατηγοριών, αποκτώντας οι αθλητές του εμπειρίες αλλά και μετρώντας τις δυνάμεις τους εν όψει του πρωταθλήματος, που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Το «Ροδίων Αθλησις» κέρδισε και τα δυο φιλικά παιχνίδια.
-Το Σάββατο επικράτησε της ομάδας του Μίλωνα με 2-1 σετ. Το φιλικό έμεινε σε αυτό το σκορ, καθώς έπρεπε να μπει άλλη ομάδα στο παρκέ για προπόνηση και φιλικό.
-Ενώ την Κυριακή το μεσημέρι κέρδισε το Μαρκόπουλο με 3-1 σετ, παίζοντας μάλιστα χωρίς τον Ποτολίδη, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Και σε αυτό το ματς συνέβη το ίδιο με τον αγώνα του Σαββάτου. Οι δυο ομάδες έπαιξαν τέταρτο σετ σαν  τάι μπρέηκ το οποίο κέρδισε το «Ροδίων» με 15-11

Στα δυο αυτά τεστ έπαιξαν όλοι οι αθλητές που είχε στη διάθεσή του ο κόουτς της ομάδας Νίκος Τρατσέλας. Αγωνίσθηκαν οι  Νίκος Μακρής, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης , Χρήστος Μοσχούς , Βασίλης Προδρομίδης , Ντάνιελ Γκένωφ, Μανώλης Κοκκολάκης, Κυριάκος Μαυράκης, Δημήτρης Γιώτης, Τάσος Παππάς, Σταυλάς Ροσέττος.

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Όπως ανακοινώθηκε, το «Ροδίων» θα δώσει ακόμα ένα τεστ προετοιμασίας. Έρχεται στη  Ρόδο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου γι’ αυτό το σκοπό η ομάδα των Αθλοπαιδιών της Κω, η οποία συμμετέχει στον ίδιο Όμιλο με το «Ροδίων Άθλησις». Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για το φιλικό προετοιμασίας το απόγευμα στις 16.30 και αναμένεται να ανανεώσουν το ραντεβού τους, για ένα ακόμα τεστ στο Κλειστό της Κω σε ένα ματς που δεν έχει ακόμα ορισθεί.