Επιτέλους χαμόγελα στο Παραδείσι

Την πρώτη απόλυτα ήρεμη και «χαμογελαστή» Δευτέρα της χρονιάς βίωσαν ο προπονητής, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη.

Οι Παραδεισιώτες άφησαν πίσω τους το «μουδιασμένο» ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτυπώθηκε σε δύο εντός έδρας ισοπαλίες στα παιχνίδια με τον Αντίμαχο και τον Ποσειδώνα Καρπάθου και στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου, έδειξαν επιτέλους την εικόνα που είχαν στο μυαλό τους το καλοκαίρι.

Ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής είδε την ομάδα του να αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο, να αξιοποιεί τις ευκαιρίες της, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
 Από χθες ο Κλεάνθης άρχισε να προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι του Αρχαγγέλου με αντίπαλο τον Άρη και όπως όλα δείχνουν, θα είναι πλήρης.

Ο τραυματισμός του Γιώργου Σκόρπου στο ματς με τη Λάρδο αποδείχθηκε επιπόλαιος, ενώ αύριο είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς ο Μιχάλης Πλύγκος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για αρκετές μέρες.
                                        
 Στην Κέρκυρα ο Αρίφι
Με μεγάλη χαρά, από την οποία πάντως δεν έλειψαν οι…πινελιές στεναχώριας για τον αποχωρισμό, υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Κλεάνθη την ένταξη του νεαρού Άγγελου Αρίφη στην ομάδα Κ-17 της Κέρκυρας.

Η εξέλιξη του γεννημένου το 2001 ταλαντούχου ποδοσφαιριστή πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Παραδείσι και δίνει το παράδειγμα και σε άλλα παιδιά.

Συγχαρητήρια στη διαιτησία
Εξαιρετική χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη τη διαιτησία των Ατσικνούδα, Τσέτσου και Καραγιάννη στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Λάρδου και δίνουν και δημόσια τα συγχαρητήριά τους στο τρίο.