Ένα ξεχωριστό παιχνίδι

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, η ΚΑΕ Κολοσσός ενημέρωσε για τη συμμετοχή της ομάδας σε αγώνα μπάσκετ με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμεα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι συμμετείχε ο Κολοσσός H Hotels. Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για αγώνα μπάσκετ ΑΜΕΑ, την Τετάρτη 19/10/16, στο Βενετόκλειο, που οργανώθηκε από την ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου.

Συμμετείχαν παιδιά από τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καθώς και φιλοξενούμενοι από αντίστοιχη δομή Μέριμνας της Πάτρας. Επιπλέον, στο παιχνίδι συμμετείχαν τα λύκεια Αρχαγγέλου και Αφάντου.
Οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels πλαισίωσαν τις ομάδες και έδωσαν τη δική τους νότα, ξεσηκώνοντας τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και το πλήθος μαθητών και καθηγητών που παρακολουθούσαν από τα ανωτέρω λύκεια και από το Βενετόκλειο.

Η ευρωπαϊκή αυτή δράση είναι εκπαιδευτική και κοινωνική, βγάζει τους νέους από την απομόνωση της αναπηρίας και τους φέρνει πιο κοντά στα παιδιά της ηλικίας τους μέσα από τον ενθουσιασμό του αθλητισμού. Το κυριότερο, τολμούν να βάζουν στόχους και γεμίζουν χαρά μέσα από τη συναναστροφή και την αγωνιστικότητα.
Στο τέλος του αγώνα, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και βεβαίως στη συνέχεια με τους "θαλασσί" που χάρηκαν πολύ για την ξεχωριστή εμπειρία.

Η ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο προπονητής κ. Στεφανής από τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και ο κ. Σωτήρης Πετράκης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Εθελοντισμού και υποστήριξης ΑΜΕΑ,
Ο Κολοσσός Η Hotels συνεχίζει τις προπονήσεις για τον επόμενο αγώνα, απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, το Σάββατο 22/10/16, ώρα 17.00, στο Βενετόκλειο και περιμένει όλους τους Ροδίτες να στηρίξουν με ψυχή την ομάδα».