Ενισχυμένη η Δόξα Ψίνθου στην Παστίδα

Δύο σημαντικά «όπλα», που του έλειψαν αποφασιστικά στο άτυχο παιχνίδι με τον Κλεόβουλο, θα έχει στη διάθεσή του ο Μιχάλης Μανωλάς στον αγώνα που δίνει αύριο η Δόξα Ψίνθου με τον Αστέρα στην Παστίδα.

 Καταρχήν, ο τεχνικός των «βυσσινί» μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θεόδωρου Λυριστή, ο οποίος επανέρχεται μετά από απουσία μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας και αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική λειτουργία της Δόξας, ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρει στα μετόπισθεν ο Βασίλης Μέντος, δεδομένου πως το δελτίο του έμπειρου αμυντικού έχει εκδοθεί.

Αντίθετα, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Χρήστος Ορφανός, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Ερωτηματικό υπάρχει και για την ετοιμότητα του Δημήτρη Ορφανού, ο οποίος έχασε τις πρώτες δύο προπονήσεις της εβδομάδας λόγω ίωσης, αν και εκτιμάται πως δεν πρόκειται να απουσιάσει από την ενδεκάδα.
 
Στην Ψίνθο πιστεύουν ακράδαντα πως η ομάδα τους θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο αυριανό ματς και θα διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, όπως το κατάφερε στην τελευταία «έξοδό» της στο γήπεδο Αφάντου. 

Ο Θεόδωρος Λυριστής εξέτισε  την τιμωρία του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Θεόδωρος Λυριστής εξέτισε την τιμωρία του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)