Κοντά στον Μπαούρη ο Κλεάνθης

Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση του Σάββα Μπαούρη βρίσκεται ο Κλεάνθης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν και δεν θα επιβεβαιωθεί νωρίτερα από την τελευταία μέρα του μήνα, καθώς ο Αστέρας Μασσάρων, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δεν προτίθεται να παραδώσει το δελτίο του πριν από τις 31 Οκτωβρίου.

 Σημειώνεται, πως ο Μπαούρης όχι μόνο δεν συμμετέχει στις δραστηριότητες του Αστέρα, αλλά τις τελευταίες μέρες κάνει προπονήσεις στο Παραδείσι.
 Κατά τα άλλα, την προετοιμασία τους για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι του Αρχαγγέλου με τον Άρη ολοκλήρωσαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη.

 Ο μοναδικός παίκτης που προς το παρόν ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής δεν γνωρίζει αν θα χρησιμοποιήσει, είναι ο Μιχάλης Πλύγκος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τραυματισμό και χρειάζεται το χρόνο του για να επανέλθει στους ζητούμενους ρυθμούς, συνεπώς το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί μεν στη 18άδα, αλλά να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.