Ημερίδα για τις τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία

Ημερίδα για τις τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία

Ημερίδα για τις τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

Η IKUSI Hellas και η GoldBravo Reactive Systems Ltd – Νικόλαος Κουλιανός, διοργανώνουν μια ενημερωτική ημερίδα στην πόλη της Ρόδου με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Υπάρχει μια νέα & πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet!

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Τρίτη 25/10/2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza – Best Western Hotel (οδός Ιερού Λόχου 7) στη Ρόδο, από 18.00 έως 20.00 και θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Κρήτη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς. Δεν θα είναι μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων, αλλά μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες που στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου