Άγγελος Τσάμης: «Η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Άγγελος Τσάμης: «Η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Άγγελος Τσάμης: «Η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

Ναι, ο Κολοσσός «καίγεται» για τη νίκη. Ναι, έχουν γίνει αλλαγές στο ρόστερ και θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Ναι, η επανεμφάνιση του Ρέλεφορντ είναι κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει. Όμως, το γεγονός του σημερινού αγώνα είναι η επιστροφή του Άγγελου Τσάμη στο Βενετόκλειο ως αντίπαλος.

Ο πρώην αρχηγός των «θαλασσί» γυρίζει σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά και που έχει φτιάξει την καριέρα του. Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές, πόντους και ασίστ της ροδίτικης ομάδας στην Α1 κι έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ο ίδιος, blogάροντας στο site του ΕΣΑΚΕ, αναφέρει: «Ο αγώνας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες για εμένα προσωπικά, καθώς η Ρόδος αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου και την αγαπώ πολύ. Με την ομάδα του Κολοσσού έχω ζήσει τα καλύτερα μπασκετικά μου χρόνια και ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρεθώ αντίπαλος μαζί της στην Α1, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Θα νιώσω σίγουρα περίεργα μπαίνοντας στο Βενετόκλειο, όμως υπάρχει πάντα ένα «αλλά»…

Αυτό το «αλλά» είναι ότι είμαστε επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Και ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φτάσει στη νίκη ο Προμηθέας. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά και σοβαρότητα, τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και η ομάδα μου συνολικά, προκειμένου να φανούμε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στον στόχο μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Κολοσσός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα. Εμείς ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανυπομονώ να ξαναδώ παλιούς καλούς φίλους στη Ρόδο, απλά για 40’ θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κάνει ό,τι καλύτερο για να νικήσει η ομάδα του».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης