Διευκρινίσεις από τους Βετεράνους Ρόδου και Διαγόρα για το τουρνουά στη μνήμη του Γ. Τανίδη

Διευκρινίσεις από τους Βετεράνους Ρόδου και Διαγόρα για το τουρνουά στη μνήμη του Γ. Τανίδη

Διευκρινίσεις από τους Βετεράνους Ρόδου και Διαγόρα για το τουρνουά στη μνήμη του Γ. Τανίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Στο Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα ανήκει η πρόταση για την αφιέρωση του τουρνουά παλαιμάχων «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας» στη μνήμη του Γιώργου Τανίδη, όπως αναφέρει στην παρακάτω ανακοίνωσή του:

«Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες των παλαιμάχων του νησιού μας για την αποδοχή και την σύμφωνη γνώμη, σχετικά με την πρότασή μας, στο να ονομαστεί το εφετινό "3ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νήσου Ρόδου ,Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας","ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΙΔΗΣ"!
Και βέβαια αυτό είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον αείμνηστο συμπαίχτη , φίλο , προπονητή και πρόεδρο του Συνδέσμου μας !

Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το κατά τ' άλλα πολύ καλό άρθρο της "Ροδιακής", δεν αναφέρει ότι η πρόταση για να ονομαστεί αυτό το Τουρνουά "Γιώργος Τανίδης", ήταν του "Συνδέσμου Ρόδου και Διαγόρα".

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι έπρεπε να γραφτεί αυτό ,για πολλούς και διάφορους λόγους και επειδή αυτός που έδωσε στη Ροδιακή το ρεπορτάζ μπορεί να το.....ξέχασε , το κάνουμε γνωστό σε όλους τους Ροδίτες και ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους υιοθέτησαν την πρότασή μας αυτή.»

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, επειδή στην ανακοίνωση των παλαιμάχων υπονοείται κάποιου είδους παράλειψη εκ μέρους της Ροδιακής ή ελλιπούς πληροφόρησης, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως το άρθρο που αφορούσε το τουρνουά «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας», στηρίχθηκε στο δελτίο Τύπου της αρμόδιας αντιδημαρχίας.

Σ’ αυτό είναι που δεν υπάρχει αναφορά στον εμπνευστή της ιδέας για την αφιέρωση της διοργάνωσης στη μνήμη του Γιώργου Τανίδη. Το δελτίο Τύπου στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ και όχι μόνο στη Ροδιακή.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή