Επίδειξη δύναμης από την Κατταβιά

Επίδειξη δύναμης από την Κατταβιά σ’ άλλο ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Κορακόνερο, όπου προχθές κέρδισε 5-1 τον Ακουσίλαο, αν και στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει, σπαταλώντας όμως, σημαντικές ευκαιρίες.

Η ομάδα των Φανών προηγήθηκε στο 10’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουμπιάδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Παρόλα αυτά, η Κατταβιά στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη, και στο 50’ ο Ντούπης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.

Στο 52’ ο ίδιος παίκτης από κοντά με νέο σουτ έκανε το 2-1 και στο 65’ ο Στεφανάκης πραγματοποιώντας πλασέ ύστερα από πάσα του Μήτρου ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Το 4-1 έγινε από τον Ντούπη και πάλι με πλασέ στο 74’, για να διαμορφώσει το 5-1 ο Κουλιμπαλί με σουτ έξω από την περιοχή αφού προηγήθηκε ένας έξοχος συνδυασμός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Καλκαβούρα και Μπέκα.

Κατταβιά: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Ανανιάδης, Κουμπιάδης, Σαλαμαστράκης, Μαΐλης, Νασόπουλος, Κουλιμπαλί, Μήτρου (80’ Τραγάκης), Γκρίζης (46’ Ντούπης, 75’ Σέντης), Στεφανάκης.
Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Γιορδαμνής (20’ λτ. Νικολίτσης), Καραμολέγκος, Σάββενας, Κρητικός, Κώστας (75’ Χασάπι), Κουτσουμπάρης, Χιουσενάι, Καβουκλής, Παπακωνσταντίνου (65’ Τσαλίκης), Τσίγκριλας.