Σημαντικό «διπλό» για τον Διγενή

Σημαντικό «διπλό» για τον Διγενή

Σημαντικό «διπλό» για τον Διγενή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Οι Κοσκινιάτες κέρδισαν 1-0 στους Αγίους Αποστόλους τον Ορφέα χάρη σ’ εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπελά.

Σημαντικό «διπλό» του Διγενή προχθές στους Αγίους Αποστόλους όπου αντιμετώπισε τον Ορφέα για τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία.

Έχοντας τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς δημιούργησαν την ευκαιρία να προηγηθούν με σουτ του Κατωτικίδη στο 19’ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ είχαν κι άλλες φάσεις για να μπορέσουν να βρουν δίχτυα έως το 40’, όταν ο Αντωνιάδης ανέτρεψε τον Πλαγγέντη στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι. Από την άσπρη βούλα ο Αμπελάς έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά το ότι στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σημειώνεται πως στο 90’ ο Διγενής έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της κόκκινης κάρτας του Νίκανδρου για διαμαρτυρία προς το διαιτητή.

Διαιτητής ήταν ο Σπάρταλης με βοηθούς τη Βασιλείου και το Ζαννετίδη.

Ορφέας: Γιαννούλης, Γεωργιάδης, Μπουμπουλάκης, Αντωνιάδης, Ματάρ, Κούτσι, Ντριλόν, Πουλλής, Παπανικολάου (75’ Μαλανδρής), Καραγιάννης (49’ Τοπάλ Τ.), Μόσχου (26’ λτ. Τοπάλ Σ.).
Διγενής: Νικολέτος, Κατσούλης, Ζαχαρίας, Τσουκαλάς, Νίκανδρος, Κατωτικίδης (84’ Τριπολίτης), Μικκιού, Παπασταμάτης, Πλαγγέντης (91’ Τζουανάκης), Αμπελάς, Διακάκης (78’ Χατζηνικόλας).

Διαβάστε ακόμη

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»