Τιμητική διάκριση για τον Όμιλο επιχειρήσεων Γ. Σπανού

Μια ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε ο όμιλος επιχειρήσεων του κ. Γιάννη Σπανού στον οποίο ανήκει η μεγαλύτερη δωδεκανησιακή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα στο “Super Market Forum 2016” που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Αθήνα που αποτελεί την κορυφαία συνάντηση λιανεμπορίου και βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και είχε ως θέμα την προώθηση των ελληνικών τροφίμων και ποτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά, το «Υπερμάρκετ Σπανός» βραβεύτηκε ειδικότερα για την πολύχρονη και μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο τροφίμων και ποτών.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν, επίσης, οι γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», «Μασούτης» και «Γαλαξίας».

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Χρήστος Σπανός.

Κριτήρια αυτής της τιμητικής διάκρισης υπήρξαν η πολυετής παρουσία της επιχείρησης, η συστηματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων, οι σχέσεις εμπιστοσύνης με προμηθευτές και καταναλωτές και η συμβολή της στην τοπική οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι το «Υπερμάρκετ Σπανός» είναι το πρώτο που ιδρύθηκε στη Ρόδο και σήμερα αριθμεί πέντε καταστήματα σε Ρόδο και Λέρο, ενώ στο παρελθόν έχει τιμηθεί ως μια από τις καλύτερες περιφερειακές επιχειρήσεις του κλάδου. Είναι, τέλος, μέλος του ελληνικού ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.