Στη Ρόδο το λείψανο της Αγίας Άννας

Στη Ρόδο το λείψανο της Αγίας Άννας

Στη Ρόδο το λείψανο της Αγίας Άννας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1124 ΦΟΡΕΣ

Στο νησί μας θα αφιχθεί αύριο 26 Οκτωβρίου το λείψανο της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Παναγίας Υψενής στη Λάρδο για προσκύνημα, απευθείας από την Ιερά Μονή Σταυρονικήτα του Αγίου Όρους.

Με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα γίνει η υποδοχή του στο μοναστήρι της Υψενής και θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου.

Την Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου στις 17:30 Παρακλητικός Κανών στην Αγία Άννα και εν συνεχεία οι Χαιρετισμοί της Αγίας. Το Σάββατο το πρωί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. μετά την Ακολουθία του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου θα γίνει παρουσίαση του DVD «Αγία Άννα ή Θεοπρομήτωρ».

Την Κυριακή το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στις 5:30 μ.μ. Εσπερινός και στις 6:30 μ.μ. ομιλία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδίτη π. Τύχωνος, Καθηγούμενου της Ι.Μ. Σταυρονικήτα με θέμα «Η Παναγία Θεοτόκος ως πρότυπο της πνευματικής ζωής».

Τέλος την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία το πρωί και μέχρι τις 9 το βράδυ οι πιστοί θα έχουν την δυνατότητα να προσκυνήσουν για τελευταία ημέρα τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Άννας.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης