Την ίδρυση του τμήματος Τουρισμού στη Ρόδο ζητά η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Την ίδρυση του τμήματος Τουρισμού στη Ρόδο ζητά η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Την ίδρυση του τμήματος Τουρισμού στη Ρόδο ζητά η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 281 ΦΟΡΕΣ

Σε δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου κ. Νικόλαος Τσούλλος αναφέρει:

Η είδηση για την ίδρυση του τμήματος Τουρισμού εκτός Ρόδου έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια των μικροεπιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών καθώς η Ρόδος των 125.000 τουριστικών κλινών αδικείται κατάφωρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρόδος, αδικείται και τίθεται στο περιθώριο των εξελίξεων. Για το λόγο αυτό, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΔ κ. Νίκος Τσούλλος θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν τι φταίει, να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούται ο τόπος μας και ως απομακρυσμένος τουριστικός προορισμός.

«Δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός. Ωστόσο ο καταλληλότερος φυσικός χώρος για να λειτουργήσει η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δομή, είναι η Ρόδος. Το νησί εδώ και πολλές δεκαετίες είναι από τους σημαντικότερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και διαθέτει δεκάδες ξενοδοχειακές μονάδες και γενικά δομές που θα γίνουν τα πρότυπα και θα δώσουν τις βάσεις για την εκπαίδευση των σπουδαστών της σχολής.

Εμείς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους, που είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν και να διεκδικήσουν αυτό που δικαιωματικά ανήκει στη Ρόδο. Δεν είναι ώρα για ολιγωρία αλλά για συνέργιες», δηλώνει ο κ. Τσούλλος.

Ο κ. Τσούλλος ζητά και από τους βουλευτές του νομού να αγωνιστούν ώστε το τμήμα Τουρισμού να λειτουργήσει στη Ρόδο.

Ας δώσουν πιο δυναμικά τις μάχες τους και να πιέσουν την κυβέρνηση, για να έχει η Ρόδος αυτό που δικαιούται» , τονίζει ο κ. Τσούλλος.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΔ επανέρχεται ακόμη στο θέμα που αφορά τη θέσπιση ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις που θα συμβάλλει όπως λέει στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Η θεσμοθέτηση του ακατάσχετου λογαριασμού θα διασφαλίσει την πολυπόθητη ρευστότητα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν γονατίσει εξαιτίας των υποχρεώσεων, παλαιών και νέων, που καλούνται να πληρώσουν. Το μπλοκάρισμα των τραπεζικών τους λογαριασμών είναι η χαριστική βολή. Η αγορά χρειάζεται οξυγόνο. Ας παύσουν λοιπόν τα εισπρακτικά μέτρα που μόνο «λουκέτα» και οικονομική ασφυξία έχουν προκαλέσει» καταλήγει ο κ. Τσούλλος.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες