Μέχρι Παρασκευή οι αποφάσεις στον ΑΕΡΑ

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στο «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ, μετά τα άτυχα αποτελέσματα αλλά και  την ενέργεια της διοίκησης που παρέδωσε στην ΕΠΣΔ τα δελτία της ομάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες διαιτησίες.

Ο κάθε φίλαθλος και παράγοντας όπως είναι φυσικό, αναρωτιέται τι μέλλει γενέσθαι. Η ουσία είναι πώς την 6η αγωνιστική, πρέπει ο ΑΕΡΑ να πάει να παίξει στην Καρδάμαινα με αντίπαλο την τοπική Δόξα. Αν δεν πραγματοποιήσει το ταξίδι, τότε υπάρχει μηδενισμός και σε καμία περίπτωση, στον ΑΕΡΑ δεν θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Γι’ αυτή την αγωνιστική υποχρέωση, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με σιγουριά.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη διοίκηση του συλλόγου, ανέφεραν πώς θα υπάρξουν εξελίξεις και είναι πολύ πιθανόν να πάρει πίσω τα δελτία του συλλόγου  κι η ομάδα να κατέλθει να αγωνισθεί κανονικά στο ματς με τη Δόξα Καρδάμαινας.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

Χθες πάντως υπήρξε μία εξέλιξη σε ότι αφορά το ρόστερ στους «ερυθρόλευκους». Ο Κώστας Καλημέρης, που δεν έχει πολύ καιρό που εντάχθηκε στην ομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ του ΑΕΡΑ για δικούς του λόγους.

Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν χθες, πώς ο ποδοσφαιριστής επρόκειτο  να επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει από το σύλλογο και να μείνει ελεύθερος οδεύοντας προς την ομάδα του Κλεάνθη.

Στον αντίποδα της αποχώρησης  Καλημέρη, ο ΑΕΡΑ ενημέρωσε χθες την τεχνική ηγεσία πως θα έχει στη διάθεση της από την ερχόμενη Δευτέρα τον Μπάμπη Επιφάνη, που επιστρέφει από το Καστελλόριζο όπου ήταν απασχολημένος  επαγγελματικά.