Υπερίσχυσε νεαρός Βέλγος στο παιχνίδι επιβίωσης της Αλιμιάς

Υπερίσχυσε  νεαρός Βέλγος στο παιχνίδι επιβίωσης της Αλιμιάς

Υπερίσχυσε νεαρός Βέλγος στο παιχνίδι επιβίωσης της Αλιμιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 907 ΦΟΡΕΣ

Ένας νεαρός Βέλγος είναι ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης “The Island” που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην Αλιμιά και διήρκεσε δέκα μέρες.

Πρόκειται για τον Willem Slegers μόλις 26 ετών ο οποίος αν και δε βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της λίστας, ( αρχικά ήταν τέταρτος) κατάφερε τελικά να υπερισχύσει έναντι των άλλων παικτών και να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία.
Το έπαθλο ήταν να του επιστραφούν τα 1.500 ευρώ που έδωσε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι καθώς επίσης να κερδίσει και άλλα 750 ευρώ που του δόθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού.
Πάντως όπως έγινε γνωστό ο νεαρός Willem , άφησε αρκετά από τα χρήματα που κέρδισε στη Χάλκη, κερνώντας τους κατοίκους του και ξοδεύοντάς τα σε διάφορες αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί και την επόμενη χρονιά στην Αλιμιά και όπως δείχνουν τα πράγματα θα εμπλουτιστεί με περισσότερες δοκιμασίες.
Μάλιστα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με πληροφορίες δύο δεκαήμερα αντί του ενός που είχε προγραμματιστεί για φέτος, ενώ σύμφωνα με την παραγωγή το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και πάλι μήνα Οκτώβριο.

Σημειώνεται ότι ο υπεύθυνος της παραγωγής θα επισκεφτεί την περιοχή μας τον ερχόμενο Φεβρουάριο για να ξεκινήσει η οργάνωση του νέου παιχνιδιού.
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 20 παίκτες (12 άνδρες και 8 γυναίκες) από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία πήραν μέρος στο φετινό παιχνίδι.

Επρόκειτο για ένα καινοτόμο τουριστικό προϊόν, το οποίο έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο τουριστικό πρακτορείο “Beyond Borders“ με έδρα το Βέλγιο. Το εγχείρημα είχε την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του γραφείου Κάτω Χωρών του ΕΟΤ.

Τόσο η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου όσο και ο δήμαρχος Χάλκης στην οποία ανήκει η Αλιμιά, Μιχάλης Πατρός εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχή ολοκλήρωση του παιχνιδιού, που διαφήμισε την περιοχή μας και έγινε γνωστή από τα social media αλλά και από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη

City Οn Halki Pass-Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία

Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Σιένα ο Δήμαρχος Χάλκης, Φραγκάκης Ευάγγελος

Άγγελος Φραγκάκης: Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία -Τι αφορά το City On Halki Pass