Με ερωτηματικό τον Τάντιτς ολοκληρώνει η Ρόδος

Με ερωτηματικό τον Τάντιτς ολοκληρώνει η Ρόδος

Με ερωτηματικό τον Τάντιτς ολοκληρώνει η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του έμπειρου μέσου στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Τριγλία Ραφήνας. Παρελθόν αποτελεί ο Παπαδόπουλος, σε αναζήτηση επιθετικού παραμένουν τα «ελάφια»

Την τελευταία προπόνησή της, πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας στην Αθήνα, θα κάνει σήμερα η Ρόδος στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου. Η χθεσινή έγινε αναγκαστικά στο βοηθητικό, καθώς ο αγώνας του κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ευαγόρα και τον Αστέρα Μασσάρων, στέρησε από τα «ελάφια» τη δυνατότητα να δουλέψουν στο συνθετικό τάπητα του ενωσιακού γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή στο μεθαυριανό αγώνα του Μπόρισλαβ Τάντιτς.

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος
Τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αποχαιρέτησε χθες η Ρόδος. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετές εβδομάδες από τραυματισμό στο δικέφαλο χωρίς να μπορέσει να προσφέρει και η διοίκηση των «ελαφιών», έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους, με την τελευταία να εύχεται στον ποδοσφαιριστή ό, τι καλύτερο στην από εδώ και πέρα συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

«Χάλασε» του επιθετικού
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της διοίκησης με τον έμπειρο επιθετικό, με τον οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις μέχρι προχθές αργά το βράδυ. Τα «ελάφια» στρέφονται σε άλλες λύσεις και παρά το γεγονός πως ο χρόνος πιέζει, αισιοδοξούν για την αίσια έκβαση της αναζήτησής τους. Τέλος, σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον στην ομάδα του νεαρού αμυντικού Στέφανου Νικήτα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!