Με ερωτηματικό τον Τάντιτς ολοκληρώνει η Ρόδος

Την τελευταία προπόνησή της, πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας στην Αθήνα, θα κάνει σήμερα η Ρόδος στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.   Η χθεσινή έγινε αναγκαστικά στο βοηθητικό, καθώς ο αγώνας του κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ευαγόρα και τον Αστέρα Μασσάρων, στέρησε από τα «ελάφια» τη δυνατότητα να δουλέψουν στο συνθετικό τάπητα του ενωσιακού γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή στο μεθαυριανό αγώνα του Μπόρισλαβ Τάντιτς.
                                       
Παρελθόν ο Παπαδόπουλος
Τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αποχαιρέτησε χθες η Ρόδος. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετές εβδομάδες από τραυματισμό στο δικέφαλο χωρίς να μπορέσει να προσφέρει και η διοίκηση των «ελαφιών», έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους, με την τελευταία να εύχεται στον ποδοσφαιριστή ό, τι καλύτερο στην από εδώ και πέρα συνέχεια της σταδιοδρομίας του.
                                        
«Χάλασε» του επιθετικού
  Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της διοίκησης με τον έμπειρο επιθετικό, με τον οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις μέχρι προχθές αργά το βράδυ. Τα «ελάφια» στρέφονται σε άλλες λύσεις και παρά το γεγονός πως ο χρόνος πιέζει, αισιοδοξούν για την αίσια έκβαση της αναζήτησής τους.   Τέλος, σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον στην ομάδα του νεαρού αμυντικού Στέφανου Νικήτα.