Στο Βενετόκλειο με αντίπαλο τον Ήφαιστο η Δωδεκάνησος

Στο Βενετόκλειο με αντίπαλο τον Ήφαιστο η Δωδεκάνησος

Στο Βενετόκλειο με αντίπαλο τον Ήφαιστο η Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 75 ΦΟΡΕΣ

Θα υποδεχθεί την ομάδα της Πάτρας για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με καρότσι

Σε δύο εβδομάδες (12-13 Νοεμβρίου) θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ με καρότσι για τη σεζόν 2016-17, με τη διεξαγωγή της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων και την κάτοχο του τίτλου, Δωδεκάνησο, εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας της, Τάκης Καλούδης. Η διαδικασία είχε ευνοϊκή κατάληξη αφού η ομάδα της Ρόδου θα παίξει εντός έδρας και με βατό αντίπαλο (Ήφαιστο Πάτρας).

Αναλυτικά: «Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων Δωδεκάνησου, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Άτλαντα και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Χάρη Περδίκη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση του 18ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερα ζευγάρια τα οποία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους ενώ τρεις ομάδες πέρασαν απευθείας στην επόμενη φάση, οι οποίες στη συνέχεια θα αγωνιστούν ως φιλοξενούμενες.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Αετοί Κρήτης, Άτλας – Ίρις Καβάλας, Δωδεκάνησος – Ήφαιστος, Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας – Αργοναύτες Βόλου και θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου. Απευθείας στην επόμενη φάση πέρασαν οι: Μέγας Αλέξανδρος, Μαρούσι, Άρης».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού