Ο Δήμος Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού

Ο Δήμος Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού

Ο Δήμος Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη, τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο οι εξής φίλοι της:

Η κυρία Kate Stanze από τη Γερμανία η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο «Esperos Palace» και που αυτό το μήνα επισκέφθηκε τη Ρόδο για εξηκοστή όγδοη φορά. Για την κυρία Stanze η Ρόδος είναι το δεύτερο σπίτι της. Την κυρία Stanze συνόδευσε στο Δημαρχείο η οικογένεια Μιχάλη Μαντικού.

Η κυρία May Dalager από τη Νορβηγία η οποία αυτό το μήνα επισκέφθηκε τη Ρόδο για πεντηκοστή φορά. Την κυρία Dalager συνόδευσε στο Δημαρχείο το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κύριος Τσαμπίκος Βασιλαράκης.

Η κυρία Trudy και ο κύριος Jan Stikkelorum και τα παιδιά τους Sandy και Richard οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Sun Beach» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο οι γονείς για πεντηκοστή φορά, η κόρη για τεσσαρακοστή φορά και ο γιος για τριακοστή φορά.

Η κυρία και ο κύριος Stikkelorum επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1980 και επιλέγουν σταθερά την περιοχή της Ιαλυσού για τη διαμονή τους. Θεωρούν παραδειγματική τη φιλοξενία των Ροδιτών και την αύρα που εκπέμπει το νησί η οποία τους ωθεί να το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Μάλιστα η κόρη τους νυμφεύτηκε Έλληνα από την Κοζάνη και διαμένει μόνιμα εκεί.

Την οικογένεια Stikkelorum συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι επιχειρηματίες κύριοι Αχιλλέας Τζίμας και Πανορμίτης Κρητικός.

Η κυρία Svetlana Karpacheva και ο κύριος Alexander Karpachev από τη Ρωσία, οι γιοί τους Daniil και Dimitri και ο εγγονός τους Arseny οι οποίοι διέμεναν σε ενοικιαζόμενη κατοικία και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για πεντηκοστή φορά.

Η οικογένεια Karpachev επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο το 2000 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο πολλές φορές. Την οικογένεια Karpachev συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι επιχειρηματίες κύριοι Αχιλλέας Τζίμας και Πανορμίτης Κρητικός.

Η κυρία Carolien και ο κύριος Aad Van Der Zalm από την Ολλανδία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Sun Beach» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για πεντηκοστή φορά. Το ζεύγος Van Der Zalm ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1990 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο περισσότερες από μία φορές.

Εξήραν τη φιλοξενία των Ροδιτών και αναφέρθηκαν στους φίλους τους από τη Ρόδο με ιδιαίτερη αγάπη και τόνισαν ότι έρχονται στο νησί εξαιρετικά για να τους δουν. Την κυρία και τον κύριο Van Der Zalm συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι επιχειρηματίες κύριοι Αχιλλέας Τζίμας και Πανορμίτης Κρητικός.

Η κυρία Margaretha Lundberg και ο κύριος Gert Fredriksson από τη Σουηδία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Anseli» και που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για τεσσαρακοστή έβδομη φορά.

Η κυρία Lundberg και ο κύριος Fredriksson κάθε φορά που έρχονται στο νησί μένουν για τρεισήμισι μήνες. Την κυρία Lundberg και τον κύριο Fredriksson συνόδευσε στο Δημαρχείο το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κύριος Τσαμπίκος Βασιλαράκης.

Η κυρία Lotti και ο κύριος Will Schmid από την Ελβετία που αυτό το μήνα βρέθηκαν στη Ρόδο για τεσσαρακοστή φορά. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους φέρνουν στη Ρόδο φίλους και συγγενείς τους προκειμένου να τους γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.

Ενθουσιασμένοι με τη Ρόδο αποτελούν πρεσβευτές του νησιού μας στη χώρα τους καθώς το διαφημίζουν σε κάθε ευκαιρία. Την κυρία και τον κύριο Schmid συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Δημοσθένης Ζήσιμος.

Ο κύριος Edmond Deschepper από το Βέλγιο ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Dionysos» και που φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για τεσσαρακοστή φορά.

Η κυρία Loulouwah Faisal Al Klaib και ο κύριος Falah Falah Haif Al Hajraf από το Κουβέιτ οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Villa Di Mare» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για τριακοστή φορά. Τους φίλους της Ρόδου συνόδευσε στο Δημαρχείο η κυρία Σοφία Ιντζά.

Η κυρία Erika Wittberger και η κόρη της Doris από την Αυστρία οι οποίες διέμεναν στο ξενοδοχείο «Minos Hotel» και που φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για εικοστή πέμπτη φορά.

Η κυρία Egner Hedda από τη Γερμανία η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο «Esperos Palace» και που φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για εικοστή τρίτη φορά. Η κυρία Hedda δήλωσε ότι στη Ρόδο αισθάνεται τόσο οικεία όπως όταν βρίσκεται στη χώρα της. Την κυρία Hedda συνόδευσε στο Δημαρχείο η οικογένεια Μιχάλη Μαντικού.

Η κυρία Huttje Haaijer Henderika και ο κύριος Marinus Antchienus από την Ολλανδία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Athineon» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή φορά. Για τους συγκεκριμένους φίλους της Ρόδου, το νησί είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Την κυρία Henderika και τον κύριο Antchienus συνόδευσε στο Δημαρχείο η επιχειρηματίας κυρία Σιλουανή Βλάχου.

Η κυρία Irina Volcova και ο κύριος Maxim Volcov από τη Ρωσία οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή φορά (για πρώτη φορά το 2005). Την κυρία και τον κύριο Volcov συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι επιχειρηματίες κύριοι Αχιλλέας Τζίμας και Πανορμίτης Κρητικός.

Η κυρία Olga Bakulina και η κόρη της Alyona από τη Ρωσία οι οποίες φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για εικοστή φορά (για πρώτη φορά το 2006). Τις κυρίες Bakulina συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι επιχειρηματίες κύριοι Αχιλλέας Τζίμας και Πανορμίτης Κρητικός.

Η κυρία Elena Antonova και ο κύριος Dimitri Antonov από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Dionysos» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη φορά. Την κυρία Antonova και τον κύριο Antonov που δήλωσαν ότι η Ρόδος είναι ένας επίγειος παράδεισος συνόδευσε στο Δημαρχείο η επιχειρηματίας κυρία Σιλουανή Βλάχου.

Η κυρία Ekaterina Taloverova και ο κύριος Stanislav Taloverov και τα παιδιά τους Alexander και Eva από τη Ρωσία που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά. Η οικογένεια Taloverov επισκέπτεται τη Ρόδο από το 2010 δύο και τρεις φορές το χρόνο.

Η κυρία Marina Pozdnyakova και ο κύριος Leonid Pozdnyakov από τη Ρωσία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Amathus» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Pozdnyakov συνόδευσε στο Δημαρχείο η επιχειρηματίας κυρία Σιλουανή Βλάχου.

Η κυρία Barbo και ο κύριος Leif Carneskold από τη Σουηδία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Cactus Aquarium» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη πέμπτη φορά.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό