Πλήρης κόντρα  στον Ιωνικό η Ρόδος

Με ξεμούδιασμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και με ασκήσεις στο γυμναστήριο, στο οποίο βρήκαν υποχρεωτικά καταφύγιο λόγω της βροχής, ξεκίνησαν χθες την εβδομάδα τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

 Στις τάξεις των «ελαφιών» υπάρχει ικανοποίηση όχι τόσο για το βαθμό που κατέκτησε η ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Τριγλία Ραφήνας, καθ’ αυτό, αλλά για το χαρακτήρα που έδειξε όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καταφέρνοντας να μετατρέψει το 2-0 σε 2-2 και απειλώντας στο τέλος του αγώνα με ολική ανατροπή.

Στον αντίποδα, δεν έμεινε απαρατήρητη η μουδιασμένη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, που δημιούργησε τις συνθήκες για να μνημονεύουν σήμερα οι «πράσινοι» την αντίδρασή τους. Τα λάθη αναλύθηκαν και τις επόμενες μέρες η Ρόδος οφείλει να δουλέψει, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη και με λιγότερα κενά διαστήματα στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης ελπίζει βάσιμα πως στο παιχνίδι κόντρα τους Νικαιώτες θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο, εξετάστηκε χθες από γιατρό και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να προλάβει, καθώς ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός και ο ίδιος αισθάνεται ήδη καλύτερα.

«Καθαρή» ήταν και η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Μπόρισλαβ Τάντιτς, που αναμένεται να επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπαίνει ο Παναγιώτης Βολονάκης.