Εκπτωτική κάρτα για τις μετακινήσεις των καθηγητών στα Δωδεκάνησα

Ειδικές εκπτώσεις προβλέπονται για τους καθηγητές που μετακινούνται στα Δωδεκάνησα. Αυτό επετεύχθη ύστερα από παρέμβαση της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου ώστε να μπορούν να αποκτήσουν ειδικές εκπτώσεις οι εκπαιδευτικοί που θα έχουν την ειδική κάρτα της Dodekanisos Sea Way.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, έχει ως εξής:  
"Οι μετακινήσεις των καθηγητών της Δωδεκανήσου γίνονται ευκολότερες αφού μπορούν να αποκτήσουν την ειδική κάρτα της Dodekanisos Sea Way ώστε να έχουν ειδικές εκπτώσεις. Η κάρτα αυτή προέκυψε κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου.

Προσφέρει ειδική έκπτωση 20% η οποία αυξάνεται σύμφωνα με το πόσο συχνά την χρησιμοποιείς.
Προσφέρει ακόμα πακέτα στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες τους (και κατά την διάρκεια των αργιών) καθώς και σε γκρουπ μαθητών που θέλουν να μετακινηθούν.

Οι προσφορές αυτές γνωστοποιούνται ανά διαστήματα στα email των εκπαιδευτικών που δώσανε κατά την εγγραφή τους, στο ηλεκτρονικό σύστημα της Dodekanisos Sea Way και μπορούν να φτάνουν το 50%.

Την κάρτα μπορούν να λάβουν μόνιμοι και αναπληρωτές. Η ισχύς της κάρτας είναι για ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία διαθέτει δύο σύγχρονα ταχύπλοα καταμαράν, το Dodekanisos Express και Dodekanisos Pride και το Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή, καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς και συγκεκριμένα τη Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.
Ευχαριστούμε
Το  Δ.Σ. Α  ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου"