Έντεκα κλοπές και διαρρήξεις διέπραξε 29χρονος ροδίτης

Έντεκα κλοπές και διαρρήξεις διέπραξε 29χρονος ροδίτης

Έντεκα κλοπές και διαρρήξεις διέπραξε 29χρονος ροδίτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 977 ΦΟΡΕΣ

Στη διάρκεια του Οκτωβρίου

«Πλούσια» δράση είχε αναπτύξει τον προηγούμενο μήνα όχι μόνο στην πόλη αλλά και στα χωριά της Ρόδου, 29χρονος που συνελήφθη για συνολικά 11 κλοπές και διαρρήξεις σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ είχε αφαιρέσει και ένα δίκυκλο!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο 29χρονος «χτύπησε» στην πόλη της Ρόδου, σε Ιαλυσό, Φάνες και Σορωνή και το συνολικό όφελος που φέρεται να αποκόμισε από τις κλοπές και τις διαρρήξεις φθάνει τις 3.000 ευρώ!

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκαν έντεκα διαρρήξεις επιχειρήσεων και μια κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, τις οποίες διέπραξε το χρονικό διάστημα από 04 έως και τις 31.10.2016 τα ξημερώματα, καθώς το απόγευμα της ημέρας αυτής συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δύο από τους παθόντες.

Πιο συγκεκριμένα:
• Στις 31 Οκτωβρίου τα ξημερώματα ο 29χρονος μετέβη σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη της Ρόδου επί της οδού Αγίας Αναστασίας και αφαίρεσε τα ποσά των 680 ευρώ και 443 ευρώ αντίστοιχα.

• Λίγη ώρα νωρίτερα είχε «επισκεφθεί» καφετέρια επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού και αφαίρεσε το ποσό των 15 ευρώ από κερματοδείκτη.

• Στις 30 Οκτωβρίου τα ξημερώματα μετέβη σε πιτσαρία επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

• Ο ίδιος στις 28 Οκτωβρίου τα ξημερώματα μετέβη στην Ιαλυσό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή οπωροπαντοπωλείου 30 ευρώ, ενώ φεύγοντας έξω από το κατάστημα εντόπισε ι.χ.ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν ανασφάλιστο και αφαίρεσε και από εκεί διάφορα έγγραφα.

• Επίσης το χρονικό διάστημα από τις 11.30 το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου έως το πρωί της 28ης Οκτωβρίου ο 29χρονος παραβίασε κατάστημα επί της οδού Στέλιου Κωτιάδη και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.

• Ο ίδιος στις 26 Οκτωβρίυ 2016 παραβίασε το τζάμι της πόρτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στις Φάνες, μπήκε μέσα όμως δεν αφαίρεσε κάτι από εκεί.

• Επίσης το χρονικό διάστημα 25 προς 26 Οκτωβρίου διέρρηξε το κατάστημα ΠΡΟΠΟ στη Σορωνή από όπου και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 350 ευρώ.

• Ο 29χρονος επίσης την προηγούμενη εβδομάδα (περί τα τέλη Οκτωβρίου) παραβίασε αποθήκη τροφίμων επί της οδού Παπαναστάση στην πόλη της Ρόδου και πήρε το ποσό των 100 ευρώ.

• Αλλά και τα ξημερώματα της 21ης Οκτωβρίου παραβίασε περίπτερο που βρίσκεται στο 9ο χιλιόμετρο επί της οδού Ρόδου – Λίνδου και αφαίρεσε το ποσό των 200 ευρώ και διάφορα πακέτα με τσιγάρα.

• Επίσης στις 16 Οκτωβρίου τα ξημερώματα μπήκε σε κατάστημα στο Ροδίνι από ανοικτό παράθυρο και αφαίρεσε 200 ευρώ και 4 κούτες τσιγάρα

• Τέλος ο 29χρονος κατηγορείται ότι τις 4 προς 5 Οκτωβρίου παραβίασε την ίδια αποθήκη τροφίμων επί της οδού Παπαναστάση και αφαίρεσε από μέσα το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το μοτοποδήλατο που βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου είχε δηλωθεί ότι είχε κλαπεί, στην αστυνομία στις 21 Οκτωβρίου για αυτό και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σε ότι αφορά τον συλληφθέντα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο