Σενάρια για υποψηφιότητα του Γ. Νικητιάδη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

«Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση έχουν προγραμματιστεί και θα γίνουν τον Ιούνιο του 2019.

Μέχρι τότε η χώρα έχει τεράστια προβλήματα μπροστά της, τα οποία οφείλει να αντιμετωπίσει με τη βοήθεια όλων μας. Είναι άκαιρο – ενδεχομένως και άστοχο – να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα».

Τη δήλωση αυτή έκανε χθες μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρώην υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου κος Γιώργος Νικητιάδης, ερωτηθείς για τις σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως δημοσιότητας, με σχετικό άρθρο στην εφημερίδα το Βήμα της Κω, για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στις επόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κω» έχουν γίνει ήδη δύο προτάσεις στον τέως Βουλευτή Δωδ/σου και Υπ. Τουρισμού  Γ. Νικητιάδη. Η μία μάλιστα από στελέχη της ΝΔ στη Ρόδο, τα οποία θέλουν «φρέσκο» υποψήφιο στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Ενώ την ίδια άποψη εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω. Με τον Γ. Νικητιάδη να φαίνεται ως η καταλληλότερη επιλογή μιας και κρατάει ίσες αποστάσεις από τις δύο πλευρές.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ , τον συνδέει στενή πολιτική φιλία με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το στενό του περιβάλλον δεν αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο «δεν έχει πει ναι, αλλά ούτε και όχι».

Ενώ αφήνεται να εννοηθεί  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται επίσημη δήλωση  του τ. Υπουργού μιας και το όνομά του «ακούγεται» και «παίζει» επίσης  για διάφορες  άλλες θέσεις.