Σε αναμονή για τις προσλήψεις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε αναμονή για τις προσλήψεις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε αναμονή για τις προσλήψεις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 519 ΦΟΡΕΣ

Λήγει στις 15 Νοεμβρίου το "τελεσίγραφο"

Σε… αναμονή βρίσκεται η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου σε ότι αφορά τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις υπηρεσίες της, αίτημα που έχει καταθέσει εδώ και καιρό στο υπουργείο εσωτερικών.

Μέχρι και χτες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση επί του θέματος αν και ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος αναμένει την ανακοίνωση των προσλήψεων διά στόματος του ίδιου του υπουργού ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα βρίσκεται στις 12 του μήνα στη Ρόδο στο πλαίσιο των εργασιών της ΠΕΔ που θα διεξαχθούν στο νησί μας.

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία προθεσμία που θα δοθεί για τη στελέχωση της περιφέρειας καθώς ήδη το περιφερειακό συμβούλιο έχει αποφασίσει κλείσιμο των υπηρεσιών στις 15 Νοέμβρη αν δεν υπάρξει θετική απάντηση.

«Περιμένω να το ανακοινώσει ο ίδιος ο υπουργός που είπε ότι θα βρίσκεται στη Ρόδο στις 12 του μήνα. Σε αντίθετη περίπτωση, μετά από δύο μέρες θα προχωρήσουμε σε όσα αποφασίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο. Οι πληροφορίες που έχουμε όμως είναι ότι στις 12 του μήνα θα το ανακοινώσει ο ίδιος με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Ρόδο. Ελπίζω να γίνει έτσι, αν δε γίνει έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας με τον τρόπο που γίνεται σήμερα» .

Σε ερώτηση τι θα γίνει στην περίπτωση που αλλάξει η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ανασχηματισμό, ο περιφερειάρχης απάντησε «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μία συνέχεια σε αυτά τα πράγματα. Εμείς έχουμε περιγράψει πόσο οξύ και επείγον είναι το πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου