Ροδίτης κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονης

Κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, θα λογοδοτήσει αύριο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω ένας 34χρονος Ροδίτης.

Η υπόθεση είχε πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που είχε κάνει το 2009 ο πατέρας της ανήλικης τότε κοπέλας με αποτέλεσμα να κινηθεί αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η ποινική διαδικασία.
Ακολούθησε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ το Μάρτιο του 2013 ο κατηγορούμενος είχε απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου για τα όσα του καταλογίζονται, τα οποία και αρνήθηκε, και είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία είχαν, τότε, δημοσιοποιηθεί ο κατηγορούμενος από τον Δεκέμβριο του 2007 (ο ίδιος ήταν τότε 26 περίπου ετών), συζούσε με την δεκατριάχρονη τότε κοπέλα.
Η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια , μέχρι και μετά την ενηλικίωσή της, μία σχέση την οποία ωστόσο φέρεται να μην αποδέχθηκαν οι γονείς της. Αξίζει να σημειωθεί πως, ειδικά ο πατέρας της, είχε εκφράσει την αντίθεσή του για τη σχέση αυτή με αποτέλεσμα  μάλιστα να υπάρξει χάσμα στη σχέση με τη δεκατριάχρονη κόρη του.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι, ενώ περίμεναν να ενηλικιωθεί η κοπέλα προκειμένου να παντρευτούν. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε καθώς μετά από μερικά χρόνια η σχέση έληξε με την αποχώρηση της ανήλικης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2009 πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις σε άτομο μικρότερο των δεκαπέντε ετών και μάλιστα το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2008 με άτομο που είχε συμπληρώσει τα 12 όχι όμως και τα 14 χρόνια του.