Ενημερωτική  εκδήλωση  για τον «Καρκίνο του μαστού» απο τη Νέα Δημοκρατία

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: πρόληψη, διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Plaza στο κέντρο της Ρόδου το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η μαιευτήρας – γυναικολόγος Δρ. Ειρήνη Αγγελίδου.

Ο καρκίνος του μαστού είναι δυνατόν να εμφανιστεί τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, όμως είναι αρκετά συχνότερος στο γυναικείο πληθυσμό. Οι εξελίξεις στο πεδίο της έρευνας και η έγκυρη ενημέρωση, σχετικά με τον προληπτικό έλεγχο και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού έχουν συμβάλει σημαντικά, ώστε η θεραπεία αυτής της μορφής καρκίνου να είναι σήμερα πολύ πιο αποτελεσματική από ότι στο παρελθόν. Οι δείκτες επιβίωσης έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ ο αριθμός των θανάτων μειώνεται σταθερά κάθε χρόνο, χάρη στον έγκαιρο εντοπισμό και την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου προσκαλεί όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.