Ταξίδι στο χρόνο από τη  Disco Elli Club

Ένα νέο ταξίδι στο χρόνο μας επιφυλάσσει για μια ακόμη χρονιά η Disco Elli Club, που θα μας γυρίσει στις χρυσές δεκαετίες της disco μουσικής.

 

 

Αρχής γενομένης από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το παλαιότερο εν ενεργεία νυχτερινό μαγαζί, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να μας υποδεχθεί.

Με μουσικές επιλογές των δεκαετιών '60- '70- '80- '90 από τον dj που άφησε εποχή στη disco space, Αντώνη Κλούβα αλλά και την ομάδα των 3bit, Πασχάλη Κώστα και Κώστα Χ. Για όσους θέλουν να θυμηθούν, αλλά και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τις χρυσές αυτές εποχές, τότε όλοι οι δρόμοι καταλήγουν στη  Disco Elli Club.

 

 

Στη φωτιζόμενη πίστα, κάτω απο τη disco-μπάλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ταξιδεύουμε στις δεκαετίες της πιο ενοχοποιημένης διασκέδασης, με ξένη αλλά και ελληνική μουσική.

Η μοναδική καθαρόαιμη disco του νησιού, με vintage αισθητική, μεγάλα καθιστικά σε περιμένει να αναβιώσεις τις χρυσές εποχές της disco.

Θεματικά πάρτι αλλά και guest dj εκείνων των εποχών, αναμένεται να μας κάνουν να... λιώσουμε τις σόλες μας στην πίστα, κάτω από τη ντισκόμπαλα!  

Elli disco club
Πλατεία  Κουντουριώτη 6
Τηλέφωνα-ρεζερβέ 22410 22545