Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την επαναλειτουργία του Ακταίον

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία στο Ακταίον με στόχο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους και να λειτουργήσει την περίοδο των εορτών!

Πρόκειται για ένα πολυχώρο ο οποίος θα προσφέρει καφέ, φαγητό αλλά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει έως τώρα, στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου θα τοποθετηθούν μηχανές και όλα τα λοιπά απαραίτητα εξαρτήματα για την προετοιμασία καφέδων, ενώ στη μεγάλη αίθουσα δεξιά θα υπάρχει βιτρίνα με διάφορα αρτοσκευάσματα τα περισσότερα εκ των οποίων θα παρασκευάζονται σε ειδικό χώρο,  που έχει διαμορφωθεί στο πίσω μέρος των αιθουσών αυτών.

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στο πρόσθετο χώρο που υπήρχε δίπλα από την υπαίθρια παιδική χαρά, όπου ο πελάτης θα μπορεί να απολαύσει τη μεγάλη ποικιλία χάμπουγκερς που θα διατίθονται.

Στον ίδιο αυτό χώρο θα υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα για όσους επιλέξουν να μείνουν μέσα στο κτίριο, ενώ έχει διαμορφωθεί  και ειδικός χώρος για παιδιά.
Περισσότερα τραπεζοκαθίσματα ωστόσο θα τοποθετηθούν στο αίθριο που έχει φτιαχτεί ακριβώς έξω από αυτό δίπλα από τον πλήρως ανακαινισμό εξωτερικό παιδότοπο.

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει σε υποδομές σε όλο το κτίριο, καθώς έχει αντικατασταθεί πλήρως ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, το μεγαλύτερο μέρος του πατώματος όπου έχει τοποθετηθεί μάρμαρο, ενώ το παραδοσιακό ιταλικό πλακάκι έχει διασωθεί και παραμένει στη μεγάλη αίθουσα του Ακταίον. Ωστόσο και αυτό έχει υποστεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την συντήρηση του, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει και στις τουαλέτες.

Η αλλαγή στο κτίριο του Ακταίον φαίνεται από την εξωτερική του κιόλας όψη, όπου αν και έχει φαίνεται ότι είναι η ίδια πέτρα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, στην πραγματικότητα έχει όλη αντικατασταθεί με καινούρια, διατηρώντας ωστόσο το χρώμα και το σχήμα της. Αυτό πάντως που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος είναι ότι στο συγκεκριμένο έργο επιλέγονται πολλά και καλά υλικά με τελικό σκοπό την λειτουργία μίας πολυτελούς και παράλληλα προσιτής από όλους, επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να επιταχύνουν όσο γίνεται τις εργασίες ώστε να λειτουργήσει το Ακταίον ακόμη και τις γιορτές, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβάρυνση στο τελικό αποτέλεσμα που θέλουν να παρουσιάσουν. Όπως εξάλλου έγινε γνωστό, η επιχείρηση θα στελεχωθεί από προσωπικό που θα προσληφθεί από το νησί μας, ενώ οι τιμές που θα διαθέτει τα είδη του θα είναι άκρως ανταγωνιστικές.