Επανέρχονται οι δύο παρατηρητές  στη Β’ κατηγορία

Την απόφαση που έλαβαν το καλοκαίρι για τη χρησιμοποίηση ενός κοινού παρατηρητή αγώνα-διαιτησίας στους αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, αναθεώρησαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασής τους τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.

Από εδώ και στο εξής, τα παιχνίδια θα καλύπτονται τόσο από παρατηρητή αγώνα, όσο και από παρατηρητή διαιτησίας, χωρίς όμως να αυξάνεται το κόστος για τα σωματεία, καθώς η επιπλέον αμοιβή θα είναι μειωμένη και θα καλυφθεί μέσα από την ταυτόχρονη μικρή μείωση των αμοιβών των αξιωματούχων του αγώνα.

Επιπλέον, αποφασίστηκε στα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας και μόνο σ’ αυτά, να ενεργοποιηθούν οι παλαιοί παρατηρητές οι οποίοι έχουν περάσει το όριο ηλικίας που προβλέπει ο κανονισμός.

Ξεκίνησαν οι ορκωτοί
Δουλειά έπιασαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ορκωτοί λογιστές, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τη διενέργεια δεύτερου ελέγχου των οικονομικών της ΕΠΣΔ για το διάστημα από το 2009 έως το 2013. Προχθές, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργανώτριας όρισαν το δικό τους τεχνικό σύμβουλο. Υπενθυμίζεται, πως βάσει της εισαγγελικής παραγγελίας, το πόρισμα θα πρέπει να έχει παραδοθεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.