Συνεργασία του Διγενή με τον Γκόραν Μιλοσάβλιεβιτς

Την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα της Άρσεναλ σε επίπεδο ακαδημιών θα πραγματοποιήσει μεθαύριο, Σάββατο ο Διγενής, του οποίου η διοίκηση θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Adelmar, παρουσία του σκάουτερ της Αγγλικής ομάδας, Γκόραν Μιλοσάβλιεβιτς και των συνεργατών του.

Για τη συνέντευξη αυτή ο Διγενής εξέδωσε σχετική πρόσκληση που αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στις 12.00μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Adelmar με θέμα “Συνεργασία Α.Σ. Διγενή Κοσκινού – Goran Milosavljevic, Yearly & Personal Training Program.

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο κ. Πλούμπης Μάριος (Εκπρόσωπος & Συνεργάτης των Goran Milosavljevic – Πασπαλίδη Σπύρου), για θέματα Marketing – Προβλήματα, Ευκαρίες, Δυνατότητες και Προοπτικές – ο κ. Milosavljevic Goran (Scouter της Arsenal F.C. στα Βαλκάνια, Personal Trainer & Agent), ο κ. Πασπαλίδης Σπύρος, ιδρυτής του Goalkeaper Performance και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Arsenal F.C. Elite Academy την τελευταία πενταετία και ο κ. Ψύλλου Μιχάλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού.

Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στα Ελληνικά και στα Γαλλικά. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».