Ο Γιάννης Φιόλλας  στο Escalier  Café bar

Σε μία μοναδική εμφάνιση, ο νεαρός Γιάννης Φιόλλας θα τραγουδήσει και θα παίξει λύρα σήμερα στο Escalier Café bar στα Μαριτσά.

Με το εξαιρετικό ταλέντο του, την υπέροχη φωνή του και πάντα με την συνοδεία της αγαπημένης του λύρας, θα πραγματοποιήσει μία εξαιρετική live εμφάνιση απόψε στις 21:30, με σκοπό να απογειώσει και να διασκεδάσει τον κόσμο.

Ο 19χρονος Ροδίτης, με καταγωγή από τα Απόλλωνα, έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι τώρα πια», σχεδιάζοντας να κατακτήσει τα μουσικά μας βράδια.

Ο Γιάννης Φιόλλας ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 7 ετών, διαπιστώνοντας από τότε ότι έχει πάθος και αγάπη γι’ αυτήν. Για αρχή ξεκίνησε να ασχολείται με την κιθάρα αλλά ο ταλαντούχος Γιάννης συνέχισε, ξεκινώντας να παίζει λύρα, το μουσικό και αγαπημένο του όργανο που τον συντροφεύει πάντα, ενώ παίζει ακόμα κιθάρα και λαούτο.

Το καινούργιο του τραγούδι «Έτσι τώρα πια», είναι δικό του δημιούργημα, καθώς έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους ο ίδιος και ήδη κυκλοφορεί στο youtube από το κανάλι Xronis Muzic C, και σήμερα το βράδυ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν ζωντανά από τον ίδιο στο Escalier.


Escalier Café bar, Μαριτσά
Τηλέφωνο- επικοινωνίας
695 581 1234
f: https:// www.facebook.com/Escalier-Cafe-bar-991941117518841/