Επανέναρξη με δύσκολες αποστολές για τον Ιάλυσο

Ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά ο Ιάλυσος εν όψει της συνέχειας, μιας και η ανακοίνωση της ΕΠΟ προβλέπει επανέναρξη του πρωταθλήματος με ντέρμπι απέναντι στη Ρόδο την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και μετά από τρεις μέρες, δύσκολη αποστολή στην Κρήτη για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής,  κόντρα στον Ατσαλένιο.

Είναι φυσικό πάντως οι «ερυθροκίτρινοι» να θέλουν νίκη την Τετάρτη στο ντέρμπι με την Ρόδο κι ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη κόντρα στον Ατσαλένιο. 

Ο Μάρκος Στεφανίδης,  θέλει να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πώς τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, είναι θέμα τακτικής και πάνω σε αυτή δουλεύει καθημερινά.

Το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης στο «Οικονομίδειο», περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και τακτικής, με τους Σάββα Παφιάκη, Δημήτρη Σταυλά και Παναγιώτη Σπάρταλη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ιάλυσος θα γυμνασθεί κανονικά και το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του την Τρίτη, οπότε θα ανακοινωθούν οι 18 του τοπικού ντέρμπι.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να βοηθήσει την «ερυθροκίτρινη» ομάδα, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, όσο δύσκολος κι αν είναι ο αντίπαλος.