Χαμόγελα και τρεις «πληγές» στον Κλεάνθη

Την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία του στο πρωτάθλημα και μάλιστα ξανά με ευρύ σκορ, σημείωσε ο Κλεάνθης την περασμένη Κυριακή στην Ψίνθο, αποδεικνύοντας πως έχει αρχίσει να βρίσκει σταθερότητα και ρυθμό.

Παρά τα λογικά χαμόγελα ικανοποίησης, οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής προσπαθούν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά, δείχνοντας στους ποδοσφαιριστές απλά και μόνο το…πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθούν.

Το ερχόμενο Σάββατο οι Παραδεισιώτες υποδέχονται  τον Αστέρα Μασσάρων, στη συνέχεια δοκιμάζονται στην Κρεμαστή στο παραδοσιακό ντέρμπι με το Φοίβο, ενώ αμέσως μετά τους περιμένει το ταξίδι στην Κω για το ματς με τη Δόξα Καρδάμαινας.

 Το καθένα από τα παραπάνω παιχνίδια είναι δύσκολο με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο και ο Κλεάνθης καλείται να ανταποκριθεί χωρίς να έχει διαθέσιμους τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Γιώργος Σκόρπος θα επιτρέψει στο τέλος Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Φωτεινής ταλαιπωρείται από σοβαρή θλάση και κάνει θεραπείες, ενώ ο Χαλίς Σιέχ υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και σε περίπου είκοσι μέρες θα επανεξεταστεί από το γιατρό του, για να μάθει πόσο καιρό θα απαιτήσει η αποθεραπεία του.   

 Η χθεσινή προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τον Μιχάλη Τσιβρινή να ελπίζει πως την ίδια ηρεμία θα απολαύσει τόσο σήμερα, όσο και αύριο, τελευταία μέρα της προετοιμασίας ενόψει του ματς με τον Αστέρα Μασσάρων.