«Πανστρατιά» στα Μαριτσά!

Από το σημερινό κρισιμότατο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρδου θέλει να ξεκινήσει τη βαθμολογική αντεπίθεσή του ο Ηρακλής Μαριτσών.

Χθες, η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τους φίλους του συλλόγου σε «πανστρατιά». Με δική της απόφαση, η είσοδος στο γήπεδο των Μαριτσών θα είναι δωρεάν και οι άνθρωποί της ελπίζουν σε μία εξέδρα γεμάτη κόσμο, παλμό και ενθουσιασμό:    

 «Η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στον αυριανό (σ.σ. σημερινό) αγώνα. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν και το ιδανικότερο ξεκίνημα , ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να στηρίξει αλλά να δείξει και την αγάπη του στον Ηρακλή, στο αυριανό μεγάλης σημασίας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Λάρδου.

Φίλαθλε του «ροπαλοφόρου» Ηρακλή, η παρουσία σου στο γήπεδο θα είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την ομορφότερη εξέλιξη του αγώνα . Έλα να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό παρών .

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό παιχνίδι που ξεκινάει 2.45μ.μ. και σας ζητάμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να προσπαθείτε με τον παλμό σας να ωθήσετε την ομάδα μας για την νίκη. Μόνο με την βοήθεια όλων σας μπορούμε να πετύχουμε.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την στήριξη σας. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων σας αύριο στο γήπεδο, κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα.»