Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Πολύ δύσκολη θεωρείται η σημερινή αποστολή για τον Ιάλυσο. Η 10η αγωνιστική τον στέλνει στην Κρήτη να παίζει κόντρα στον δυνατό Ατσαλένιο. Μετά το ισόπαλο 2-2 με την ομάδα της Ρόδου, οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Δεν πρέπει να λησμονεί κανείς πώς οι 9β., τον φέρνουν σε επισφαλή θέση πια, τρεις βαθμούς μόνο από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πολλούς μακριά από την κορυφή. Απαιτείται συνεπώς σήμερα καλή εμφάνιση αλλά και …κέρδος..

Ο Μάρκος Στεφανίδης  προσπαθεί να αλλάξει πολλά πράγματα από την ημέρα που ήρθε στο νησί μας κι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου. Έχει ρίξει από την περασμένη Πέμπτη το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του νησιού μας.

Θα έχει όμως και απουσίες παικτών:

-Ο Σάββας Παφιάκης που αποχώρησε από το ντέρμπι με την Ρόδο με θλάση

-Αλλά κι ο ανέτοιμος ακόμα Δημήτρης Σταυλάς δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Κρήτη.

Στη διάθεσή του ο  Μάρκος Στεφανίδης έχει 18 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους και νεαρούς παίκτες αλλά και τον Γιάννη Αρχοντούλη που είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει.  Ήτοι ταξίδεψαν στην Κρήτη οι Παπαδόπουλος Χειμωνέττος Φυλακούρης Βαλιτζό Λίτσος Αχείμαστος Χατζηπέτρος Διακουράκης Μόσχος Παπασπύρου Ρεκλείτης Δελαπόρτας Αρχοντούλης Καρπαθάκης Ταουλάν Αλαβέρας Παυλίδης Σπάρταλης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα της σημερινής 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις:

Ατσαλένιος- Ιάλυσος  στις 12 το μεσημέρι

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Θύελλα Ραφ.

Πανθηραϊκός- Ερμής Ζωνιανών

Αγ. Ιερόθεος-ΑΕ Κηφισιάς

Εθνικός Π.- Εργοτέλης

Προοδευτική –Ηλυσιακός

Τριγλία Ραφήνας-Ιωνικός 

Βαρόμετρο για τον Ιάλυσο η απόδοση του αρχηγού Βαγγέλη Ρεκλείτη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Βαρόμετρο για τον Ιάλυσο η απόδοση του αρχηγού Βαγγέλη Ρεκλείτη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)