Εκτός εαυτού ο Ροδίτης πρωταθλητής Γιάννης Μάγκος (βίντεο)

Εκτός εαυτού ο Ροδίτης πρωταθλητής Γιάννης Μάγκος (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 22934 ΦΟΡΕΣ

Ξέσπασε με σφαλιάρες στους κριτές τους οποίους φώναζε ότι τον αδίκησαν

Δεν άντεξε την αδικία σε βάρος του και ξέσπασε ο Ροδίτης Πρωταθλητής Γιάννης Μάγκος εναντίον των κριτών και σε όσους βρέθηκαν στο πέρασμά του!

Μόλις είχε ολοκληρωθεί το τριήμερο της διεθνούς διοργάνωσης IFBB Diamond Cup στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου αγώνων μπόντυ μπίλντινγκ με την ανάδειξη του υπερνικητή (Overall) του Έλληνα πρωταθλητή Χρήστου Πιστόλα, όταν ο Ροδίτης πρωταθλητής της κατηγορίας συν 100 κιλά Γιάννης Μάγκος με την ημίγυμνη περιβολή του αγώνα πλησίασε τα τραπέζια της κριτικής επιτροπής ανατρέποντας τα δύο από αυτά και σταμάτησε μόνο στο τρίτο όπου ακόμα καθόντουσαν κάποιοι από τους κριτές με τα λάπτοπ τους σε λειτουργία.

Ο Μάγκος νοιώθοντας προφανώς «ριγμένος» από την επιτροπή καθώς είχε κερδίσει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου την 1η θέση στην κατηγορία του όπως και το Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες που είχε διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, συνέχισε φωνάζοντας «Πώς είναι δυνατόν χθες πρώτος και σήμερα δεύτερος;». Όταν τον πλησίασε ένας εκ των ξένων κριτών να τον συνετίσει, εκείνος του έφερε δυνατό ράπισμα ρίχνοντάς τον καταγής.

Το περιστατικό παρά την μεγάλη ένταση που είχε, έληξε ευτυχώς λίγα λεπτά αργότερα, με την αποχώρηση του Γιάννη Μάγκου απο τον χώρο.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε ακόμη

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη

Ο Δήμος Ρόδου θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και ακτής στη Λίνδο