Σημαντική  πεντάδα αγώνων περιμένει τη Ρόδο

 Πέντε παιχνίδια, τα οποία της δίνουν την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικό βαθμολογικό κέρδος που θα της δώσει σιγουριά και άνεση, περιμένουν τη Ρόδο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «ελάφια» έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα, δύο διαδοχικούς αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα σε ΙΝΚΑ ΑΕΕΚ και Εθνικό, ένα ακόμα ταξίδι για το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό.

 Η χθεσινή προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου έγινε υπό βροχή και την έβγαλαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη, πλην του Χρήστου Αμανατίδη, ο οποίος έκανε πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο. Εκεί είναι το πιθανότερο να «μετακομίσουν» σήμερα και οι συμπαίκτες του.

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για ισχυρή βροχή, συνεπώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να παιχθεί ούτε το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη μικτή ομάδα των Νέων.

Ο εν λόγω προπονητικού χαρακτήρα αγώνας θα μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, στο πλαίσιο της απόφασης της τεχνικής ηγεσίας να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα νέα παιδιά.

 

Ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του θέλουν όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του θέλουν όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια